Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İyi (% 100)
Orta (% 0)
İdare Eder (% 0)
Kötü (% 0)

Haberler
Tüm Sanayiler Kooperatifi, ilk istişare komisyon toplantısı gerçekleştirildi

Tüm Sanayiler Kooperatifi, ilk istişare komisyon toplantısı 19.12.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

19.12.2019
Alemdaroğlu'ndan Başkan Zorluoğlu'na teşekkür

Sanayicilerin tek çatı altında toplanması için yapılan görüşmelere destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu ve Kurucu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu teşekkür etti.

04.12.2019
Trabzon'da şehir merkezindeki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmalarına başlanacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sanayi sitelerinin taşınması noktasında sorunların çözümü için esnaflar ve belediye yetkililerinden oluşacak bir komisyonun kurulması için talimat verdiğini ve sanayi sitelerinin taşınması amacıyla fizibilite çalışmalarına da başlanacağını söyledi.

29.11.2019
Sanayiciler, Başkan Zorluoğlu ile yeni sanayi sitesini konuştu

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon'da yapılması planlanan yeni sanayi sitesini konuştular.

19.09.2019
Modern Sanayiye İhtiyaç var

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ile bir araya gelerek Modern Sanayi Sitesi Projesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

16.08.2019
Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu, yapılan olağan genel kurul toplantısıyla tekrar başkan seçildi.

20.06.2019
Modern Sanayi Sitesi Bizim Değil Bu Şehrin Projesi

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal'ı ziyaret ederek Modern Sanayi Sitesi Projesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek destek istediler.

02.05.2019
Yeni Sanayi Sitesine Destek Çığ Gibi!

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

22.04.2019
Alemdaroğlu, "Trabzon'u 200-300 Yıl İleriye Taşıyacak Bir Sanayi Sitesi Hayal Ediyoruz"

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu, Trabzon'u 200-300 yıl ileriye taşıyacak bir sanayi sitesi hayal ettiklerini söyledi.

03.04.2019
Yeni Sanayi Sitesi Projeleri'ni Örs ile konuştular

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Modern Yeni Sanayi Sitesi projesi hakkında görüş almak, fikir alış verişinde bulunmak için Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi'ni ziyaret etti.

08.03.2019