Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

İyi (% 100)
Orta (% 0)
İdare Eder (% 0)
Kötü (% 0)

Tüm Sanayiler Kooperatifi, ilk istişare komisyon toplantısı gerçekleştirildi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla, önceki tarihte gerçekleştirilen toplantıda komisyon kurulması kararı alınmıştı. Bu karar neticesinde Tüm Sanayiler Kooperatifi ilk istişare komisyon toplantısı 19.12.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Yapılan ilk komisyon toplantısı Tüm Sanayiler Kooperatifi adına Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Pehlivan ve Tahsin Terzi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Özgür Aşık ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Şube Müdürü Fikret Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Karşılıklı bilgi alış verişi şeklinde geçen komisyon toplantısında, Trabzon'un neden yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç duyduğu konusu görüşülmüştür.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Özgür Aşık, Büyükşehir Belediyesinin Kooparatife ve Sanayi dallarına bakış açısını, destek ve temennilerini paylaştılar. Komisyon toplantısı kurulacak yeni sanayi sitesinin konumu, alternetif alanların şuan ki durumu, geçmişi ve geleceği hakkında görüş alışverişi şeklinde devam etti.

Trabzon'un, sanayisi ve ticareti açısından çok önemli olan bu toplantılar önümüzdeki aylarda da rutin olarak devam etmesi konusunda görüş birliğine varıldı.